Over Rijschool Het Verkeer Utrecht

Rijschool Het Verkeer Utrecht, dé rijschool in Utrecht:

Rijschool Het Verkeer Utrecht is in 2003 opgericht en is een actieve rijschool in Utrecht en omstreken. Met veel passie voor het vak en motivatie word je bij rijschool Het Verkeer Utrecht met alle plezier geholpen. Om de kwaliteit van de lessen de kunnen waarborgen en jou de ideale begeleiding te kunnen bieden, wordt er bij Rijschool Het Verkeer Utrecht bewust gekozen om met één vaste rij-instructeur te blijven werken.

Rijlessen:

Jij bent een individu en zo word je bij Rijschool Het Verkeer Utrecht ook behandeld. Je krijgt persoonlijke lessen die worden afgestemd op jouw kwaliteiten. Ieder mens is natuurlijk anders en daarom wordt elke leerling afzonderlijk benaderd. Het bovengemiddelde slagingspercentage van Rijschool Het Verkeer Utrecht laat zien dat er met de plangerichte lesmethode veel successen te behalen valt. Met de unieke lesmethode van Rijschool Het Verkeer Utrecht wordt het behalen van je rijbewijs veel makkelijker, leuker en zelfs goedkoper.

Proefles:

Wil je een proefles nemen bij Rijschool Het Verkeer Utrecht? Dit is uiteraard mogelijk! Tijdens de proefles van 75 minuten wordt er gekeken naar enkele belangrijke punten van het autorijden, zoals handigheid, verkeersinzicht, leercapaciteit en motoriek. Aan de hand hiervan wordt een veel reëlere inschatting gemaakt van het benodigde aantal lessen. De proefles bij Rijschool Het Verkeer Utrecht kost € 30,-. Schaf je hierna een lespakket aan, dan wordt de prijs verrekend met de pakketprijs.

Benodigde uren:

Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het aantal uren dat je nodig hebt. Faalangst, onzekerheid, inzichtproblemen en leeftijd kunnen hierbij een rol spelen. Met de juiste aanpak kunnen deze factoren worden overwonnen. Een rijopleiding waarbij je rijonderdelen in stappen wordt aangeleerd, zodat je niet in het diepe wordt gegooid, is hier een goed voorbeeld van. Heb je wat meer aandacht nodig, dan kunnen er extra lessen worden genomen, zodat je met alle geduld wordt opgeleid tot een zelfverzekerde automobilist. Bij Rijschool Het Verkeer Utrecht staat kwaliteit boven kwantiteit.

  • 15 uur: Veel rijervaring –  Praktijkexamen ervaring – Alleen wat dingen verbeteren
  • 25 uur: Redelijk veel ervaring – Prima voertuig beheersing – Voldoende theoriekennis – Prima verkeersinzicht
  • 35 uur: Weinig / geen ervaring – Leert super snel – Perfecte inzicht – Erg handig – Enthousiast en gemotiveerd
  • 45 uur: Geen ervaring  – Goede leer capaciteit – Handig – Geen motoriek problemen – Goede verkeersinzicht

Bij Rijschool Het Verkeer Utrecht word er voor een persoonlijk lesprogramma gezorgd dat aansluit bij jouw behoefte, persoonlijke wensen en situatie.

Advies:

Bij deze unieke rijlesmethode van Rijschool Het Verkeer Utrecht worden rijlessen van 90 minuten per keer aangeraden. De praktijk heeft uitgewezen dat 60 minuten vaak te kort is om een lesonderdeel voldoende te kunnen oefenen. Rijlessen van 120 minuten kunnen ook worden afgesproken. Wel is het zo dat dit niet te vermoeiend moet zijn voor je, waardoor vermoeidheid toeslaat, de concentratie afzwakt en het effect van de rijles afneemt. Bij Rijschool Het Verkeer wordt de methode gekozen dat bij jou past.

Werktijden:

Rijschool Het Verkeer Utrecht geeft in principe 7 dagen in de week rijles. Het is verstandig om geen rijlessen af te spreken tijdens de spitsuren. Door de verkeersdrukte in een stad als Utrecht, verspil je bij het rijden in de spits al snel veel tijd, en dat is zonde. Rijschool Het Verkeer Utrecht vindt dat je je minuten en uren veel gunstiger kunt gebruiken door rijden tijdens de spitsuren te vermijden.

  • maandag t/m vrijdag: 9.00-16.30 uur (in de zomer ook 19.00-22.00 uur)
  • zaterdag en zondag: 10.00-17.00 uur

Bij Rijschool Het Verkeer Utrecht sta jij als persoon centraal! Met een persoonlijk lesprogramma, de juiste persoonlijke aandacht en een flexibele planning krijg jij de rijles die je nodig hebt. Maak een afspraak en ervaar de kwaliteit van Rijschool Het Verkeer Utrecht. Op zoek naar een rijschool in Utrecht? Benieuwd naar onze tarieven? Kijk dan op onze tarieven pagina.